weekendje Groningen

Door: Esmée

Heei! Afgelopen weekend ben ik naar Groningen geweest. Ik was er nog nooit eerder geweest, dus dat maakte het extra leuk. Wil je weten wat ik gedaan heb? Lees snel verder!

FullSizeRender      IMG_4913      FullSizeRender
Vrijdag moest ik eerst gewoon naar school. Daarna ging ik met m’n moeder en zusje in de auto op weg naar Groningen. Na ongeveer twee uur kwamen we aan. Eerst brachten we onze koffers naar de kamer. We sliepen trouwens in het University Hotel. Prima hotel! Al snel gingen we op zoek naar een restaurant. We kwamen uit bij Huize Maas. Ik had een gevulde paprika met sla en friet (wat ik niet op kreeg). Na het eten gingen we weer terug naar onze kamer. Ik heb tv gekeken en blogs gelezen.

FullSizeRender      IMG_4844      FullSizeRender

De volgende ochtend gingen we rond half 9 ontbijten in het hotel. Ik had een bruin broodje met ei en een mandarijn, banaan en peer (m’n dagelijkse portie fruit ook weer op). Een uur later gingen we op stap. We begonnen bij Søstrene Grene. Wat een leuke winkel is dat voor kleine dingetjes! En gelukkig is het ook niet zo duur. Daarna zijn we in nog veel meer leuke winkels geweest.

FullSizeRender      FullSizeRender      FullSizeRender

’s Middags gingen we lunchen bij Feel Good by Food. Het zag er heel gezellig uit. Ik had een smoothie (kan ook niet anders) en een speltpannekoek met fruit (wat was deze lekker zeg!). Ondanks het koude weer gingen we daarna weer verder met winkelen. Aan het einde van de middag liepen we weer naar ons hotel om even te rusten. Rond half zeven gingen we eten bij restaurant Hooghoudt. Ik had een salade met geitenkaas noten en appel. Ook deze was erg lekker. Na het eten gingen we weer naar het hotel. Omdat we veel hadden gelopen (ongeveer 14 kilometer), waren we alledrie erg moe en gingen we rond half elf slapen.

FullSizeRender      FullSizeRender      FullSizeRender

Zondag werd ik wakker rond 8 uur. Nadat ik gedoucht had en wat vlogs had gekeken gingen we ontbijten in het hotel. Ik had zo’n beetje hetzelfde als als gisteren. Daarna pakten we onze koffers in en checkten ons uit om 11 uur. Toen hebben we nog een uur gelopen langs de mooie pandjes en het water. Om 12 uur gingen de meeste winkels open, dus zijn we eerst wat winkeltjes in geweest.

FullSizeRender      FullSizeRender      FullSizeRender

Daarna zijn we gaan lunchen bij Nummer 25. Ook dit zag er erg knus uit. Ik had weer een smoothie (saai he?). Maar wel een hele lekkere frambozen/munt smoothie. Daarbij had ik paprikasoep en een quinoabar (aparte combinatie, but I don’t care!). Tot 4 uur hebben we gewinkeld. Daarna gingen we naar huis. Ik heb altijd het idee dat de terugweg sneller is, jullie ook? Groningen vond ik een erg leuke stad en wil ik wel vaker heen.

FullSizeRender      FullSizeRender      FullSizeRender

– XXX –


12 reacties op ‘weekendje Groningen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s