Printable toetsweek blad

Door: Esmée

Over een paar weken hebben wij de leukste week van het schooljaar, namelijk de toetsweek! Not! Omdat we heel veel dingen moeten leren kregen we pas een soort van overzicht waar we alle toets stof in kunnen zetten. Omdat we dit zo handig vinden en wij niet de enige zijn met een toetsweek leek het me leuk om ook een blad met jullie te delen. Maar natuurlijk wel met mijn eigen touch. Ben je benieuwd? Kijk dan snel verder!

 

Het eerste blad is een overzicht met een aantal vakken. Onderaan zijn er nog drie lege vakken zodat je daar de ruimte voor hebt om eventueel nog andere vakken in te zetten. Op het tweede blad staan wat vragen die je voor jezelf kunt beantwoorden. Ook staat er nog een tabel waar je belangrijke dagen in kunt schrijven. Dagen zoals verjaardagen, dagjes weg, maar ook afspraken bij de tandarts etc.

De printable is hier te downloaden. Hopelijk hebben jullie er wat aan! En alvast veel succes! Doordat we over een paar weken toetsweek hebben zullen we helaas wat minder artikelen plaatsen. Maar daarna hebben we weer alle tijd om te bloggen.

– XXX –

 


10 reacties op ‘Printable toetsweek blad

  1. Super fijn dat je dit deelt, ik heb over een aantal weken ook toersweek. Wat ik altijd heel erg fijn vind om te doen is alles op een rijtje zetten, waar heb ik meer tijd voor nodig, wat is mijn gemiddelde cijfer etc.
    Liefs,
    Elles

    Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s